25. Marta 2023.

Porno zvijezda nastavlja da prijeti Trampu, ima dokaze: “Ovo će da boli”

44-godišnja Danijelsova našla se u središtu istrage okružnog tužioca Menhetna, Alvina Brega, protiv 76-godišnjeg Trampa, zbog njegove navodne isplate od 130.000 dolara Danijelsovoj u tokom predsedničke kampanje u SAD 2016. Taj iznos joj je navodno uplaćen kako bi bilo “kupljeno” njeno ćutanje o njihovoj seks aferi iz 2006. godine.

“Još se smejete Stormi Danijels? Izgleda da ste prestali da opsesivno tvitujete o Trampu, ali siguran sam da ćete se poslednji smejati”, prokomentarisao je jedan korisnik Tvitera, deleći kopiju pisma tadašnjeg Trampovog advokata Majkla Koena iz 2018. u kome negira da je primio novac da bi ugovorio tajnu isplatu.

“Sigurna sam da ću se poslednja smejati. Danas sam predala svoje telefonske podatke svom advokatu (ovo će boleti!) i planiram aktivnosti za prolećni raspust sa svojim detetom. Bio je to prelep dan,“ odgovorila mu je Danijelsova putem Tvitera.

https://twitter.com/SundevilSal/status/1638694626336055297

Stormi je počela da se izjašnjava javno o dokazima, nakon što je saslušanje velike porote iznenada otkazano nakon što se neidentifikovani svedok nije pojavio na sudu.

Prošle nedelje, Daniels i njen advokat Klark Bruster sastali su se po prvi put sa kancelarijom okružnog tužioca Menhetna usred izveštaja da je optužnica protiv Trampa neizbežna.

“Stormi je odgovorila na pitanja i pristala da se stavi na raspolaganje kao svedok i bude dostupna za dalju istragu ako bude potrebno”, rekao je Brevster.

Podsetimo, Stormi je Trampa prvi put srela u leto 2006. godine na humanitarnom golf turniru u blizini jezera Taho, u planinama Sijera, na samoj granici Kalifornije i Nevade. Ona je tada imala 27, a Tramp 60 godina. Prema njenim rečima, pozvao ju je na večeru u svoj stan i dočekao je u pidžami, udobno zavaljene na kauču. Zatim su se upustili u ono što je ona opisala kao “najdosadniji seks u svom životu”. Tramp, s druge strane, negira da je ikada bio intiman sa Danijels i optužuje je za “iznudu” i “potpunu prevaru”.

Ono što se pouzdano zna je da je Danijelsova dobila 130.000 dolara za svoje ćutanje uoči predsedničkih izbora 2016. godine. Isplata je deo istrage Okružnog suda na Menhetnu o mogućim kršenjima zakona o finansiranju kampanja.

Kada je ta finansijska transakcija izašla na videlo 2018. godine, Danijelsova je zatražila od suda da poništi sporazum o neotkrivanju podataka sa Trampom i počela je da se pojavljuje u televizijskim emisijama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare