8. Augusta 2023.

Popularni strimer srušio još jedan YouTube rekord VIDEO

Najnovija avantura MrBeasta i njegovih prijatelja, u kojoj su nedelju dana preživljavali na splavu usred okeana, postala je najgledaniji video na YouTubeu u prvom danu, ne uključujući muzičke spotove.

Džimi Donaldson, poznatiji kao MrBeast, ima svoj kanal na YouTubeu s najvećim brojem pretplatnika. Trenutno ih ima više od 174 miliona i polako se približava vodećem, indijskom muzičkom kanalu T-Series, koji trenutno ima 246 miliona pretplatnika. MrBeast je ovoga vikenda objavio svoj novi projekat, jedan u nizu avanturističkih videa u kojem sebe i svoju ekipu izlaže raznim izazovima.

https://www.youtube.com/watch?v=yhB3BgJyGl8

Najnoviji izazov se sastojao od preživljavanja na splavu usred okeana. Za razliku od dosadašnjih izazova, poput preživljavanja na Antarktiku, u zatvoru i sličnim mestima, gde je to trebalo da se izdrži najviše 50 sati, ovoga puta odlučili su se za avanturu u trajanju od čak sedam dana. Samim tim ovo je bio i najteži izazov koji su ikada zamislili i snimili.

Video koji prati njihovu borbu s vremenom, zalihama hrane i vode, kao i drugim problemima života na splavu, odmah po objavi postao je svetski hit. U samo 24 sata od objave pregledan je više od 46 miliona puta. Time je srušen rekord YouTubea za najgledaniji novi video snimak, ne uključujući muzičke spotove. MrBeast se novim rekordom pohvalio na X-u (društvenoj mreži nekada poznatoj kao Twitter).

Do trenutka nastanka ove vesti, nešto više od jednog dana od objave videa, on je pregledan više od 70 miliona puta. Sudeći prema ostalim MrBeastovim pustolovinama i uspehu na YouTubeu, ne bi bilo iznenađenje da vrlo brzo premaši 100 ili 200 miliona pregleda.

MrBeast je 2021. godine zaradio procenjenih 54 miliona dolara, prošle godine verovatno i dvostruko više od toga. Osim YouTube izazova i raznih akcija u kojima deli novac i nagrade, bavi se i proizvodnjom čokolada, otvorio je lanac brze hrane, a navodno je već odbio ponudu za kupovinu YouTube kanala u iznosu od milijardu dolara. Forbes njegovo bogatstvo procenjuje na 110 miliona dolara.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare