20. Juna 2023.

Poljupci, dodiri, pogledi: Tom Kruz ima novu metu – koleginicu

Tom Kruz nedavno je prisustvovao premijeri filma “Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1” u Italiji, a kako se vidi sa fotografija, bliskost između Kruza i njegove koleginice Rebeke Ferguson je, i te kako, primetna.

No, da se vratimo na početak. Prvi utisak filmskih kritičara u vezi sa sedmim filmom u celokupnoj franšizi “Mission: Impossible” je izazvao pozitivne reakcije, piše “Independent”.

“Dead Reckoning Part 1 je još jedan pobednik u franšizi…Kadrovi su napravljeni tako da imate osećaj kao da ste deo akcije”, napisala je Peri Nemirof, filmski kritičar, na Tviteru.

Sa njenim stavom bio je saglasan i Erik Dejvis koji je izjavio da akcioni film drži pažnju, te da ne prestaje da zabavlja publiku.

Fotografije glumačke ekipe sa premijere u Italiji obišle su svet, ali i društvene mreže. Pažnju javnosti privukao je glumac Tom Kruz koji je, sudeći prema fotografijama, bio blažen među ženama.

Ili bar jednom ženom – Rebekom Ferguson.

Fotoreporteri stranih medija uspeli su da tokom tradicionalnog fotografisanja na crvenom tepihu uslikaju i prisne trenutke između glumaca.

Kao se vidi, Tom i Rebeka nisu krili obostrane simpatije, a pogledi i poljupci bili su dovoljni da krene lavina spekulacija na Tviteru

I, tako je i bilo…

Trebalo bi napomenuti da ovo nije prvi put da gore pomenute glumce dovode u ljubavni odnos. “National Enquirer” je jednom prilikom pokrenuo glasine o romansi između Rebeke i Kruza, ali se nisu oglašavali povodom toga.

“Nije potvrdio, ali ni demantovao svoj odnos sa koleginicom iz filma”, piše “The list”.

Što se tiče Rebeke, ona, takođe, nije reagovala na navode stranih medija, ali je jednom izjavila “da je imala simpatije prema Kruzu dok je bila mlađa”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare