27. Jula 2023.

Policija se oglasila povodom smrti Šinejd O'Konor

Šinejd O'Konor preminula je juče, 26. jula u 56. godini. Kako su naveli zvaničnici, smrt slavne pjevačice ne tretira se kao sumnjiva.

Čuvena irska pjevačica pronađena je u svojoj kući na jugoistoku Londona i u tom trenutku već nije davala znakove života, saopštila je danas policija, prenosi “Daily Mail”.

“Policija je pozvana u srijedu, 26. jula u 11.18 časova zbog prijave da žena ne daje znake života, na adresi stanovanja u oblasti SE24” navodi se u saopštenju policije.

“Službenici su bili na licu mjesta i proglašena je mrtvom 56-godišnja žena. Bliži rođaci su obaviješteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornika” objašnjeno je.

Legendarna pjevačica iz Irske postala je slavna širom svijeta 1990. svojom srceparajućom obradom pjesme “Nothing Compares 2 U”, a zatim i po brojnim numerama poput “Troy”, “No man's woman” i drugim.

Šinejd je imala problema sa mentalnim zdravljem, što je, kako strani mediji pišu, razlog njenog preranog odlaska.

Podsjetimo, prije samo 18 mjeseci, sin slavne pjevačice, Šejn (17), je izvršio samoubistvo, nakon što je pobjegao iz bolnice, što je Šinejd totalno dotuklo.

U svom posljednjem tvitu, O'Konor je objavila fotografiju sina Šejna i napisala:

“Od tada živim kao polumrtvo biće. On je bio ljubav mog života, svjetiljka moje duše” napisala je ona.

O'Konorova je rođena u problematičnoj porodici u Dablinu, 8. decembra 1966. godine.

Kasnije u životu je tvrdila da je probleme sa mentalnim zdravljem imala zbog toga što ju je majka fizički i seksualno zlostavljala kao dijete, što je ostavilo velike posljedice na nju, prenosi “Telegraf”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare