14. Maja 2023.

Policija istražuje smrt 16-godišnjaka na rođendanskoj zabavi, uhapšen njegov najbolji drug

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je u nedjelju ujutro da je uhapsila jednu osobu nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

U nedjelju oko 1,23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju ljekarsku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

Mladić je nakon pružene pomoći naknadno umro, izvijestila je policija, navodeći da je uhapsila jednu osobu te kriminalistički istražuje okolnosti događaja.

Vlasnik objekta Tomislav Plantić rekao je da su dvojica mladića bili nerazdvojni prijatelji i da se tragičan događaj odvio na igralištu ispred objekta koji je juče iznajmio za rođendansko slavlje.

“Gotovo svaki dan su dolazili na sok, igrali su biiljar, jednostavno bili su nerazdvojni”, posvjedočio je Plantić, dodavši da su i te večeri došli u kafić popiti piće te da ništa nije upućivalo da su jedan prema drugome bili neprijateljski nastrojeni.

Potom su otišli na rođendansko slavlje 18-godišnjakinje na kojem je bilo 50-ak uzvanika.

“U noći me nazvala majka umrlog zamolivši da donesem deku. Ostao sam šokiran kad sam vidio što se dogodilo na dječjem igralištu koje se nalazi ispred objekta”, rekao je Plantić.

Mladići su se navodno porječkali nakon čega je 17-godišnjak udario ili odgurnuo 16-godišnjaka koji se desetak sekundi nakon toga srušio i ostao nepomično ležati, ispričao je Plantić.

Kasnije je doznao da je mladić umro u ili na putu u bolnicu, prenosi Poslovni.hr.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare