30. Augusta 2023.

Pojavili se novi detalji o predstojećoj Apriliji RS 440

Ranije ove godine, Aprilia je uhvaćena kako testira manju verziju RS 660, za koju se navodi da je sportski motocikl od 440 kubika.

Test model je uhvaćen na testiranju zajedno sa predstojećim Moto Guzzi Stelvio. Sada stižu novi detalji o predstojećoj Aprilia RS 440 mašini.

Nova Aprilia RS 440 će imati paralelni tvin motor od 440 kubika, koji donosi oko 45 KS i 40 Nm obrtnog momenta. Dizajniran za one koji žele da napreduju s manjih motocikala, RS 440 je opremljen sa šestostepenim menjačem i verovatno će ponuditi vodeno hlađenje.

Špijunski snimci otkrivaju značajna usavršavanja u dizajnu karoserije motocikla, pokazujući jasno nasleđe porodice Aprilia. LED dnevna svetla podsećaju na ona na novom RS 660. Ona ne samo da služe kao akcentna svetla, već bi potencijalno mogli da budu i pokazivači pravca, iako to tek treba da bude potvrđeno.

Motocikl ima podeljen dizajn farova, integrisano vetrobransko staklo za poboljšanu aerodinamiku i izvajan rezervoar za gorivo. Oklop, koji obuhvata većinu motora, je jedna od istaknutih karakteristika dizajna, dodajući uglađen, ali agresivan izgled motociklu.

Za razliku od RS 660, RS 440 će imati kočnicu s jednim diskom na oba točka, verovatno sa radijalnim čeljustima napred. Motocikl takođe poseduje prilagođenu livenu zadnju viljušku, koja je manje sofisticirana od one koja se nalazi na RS 660.

Očekuje se da će RS 440 doći sa potpuno digitalnom instrument tablom i dvokanalnim ABS-om. Kvikšifter bi takođe trebalo da bude među opcijama.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare