29. Aprila 2023.

Počela peta Konverzija u Banjaluci

Mjesto susreta je Banski dvor, a u dva dana publika će imati priliku da čuje 20 predavača, koji u grad na Vrbasu donose najnovije informacije, najsvježije savjete i najpopularnije trendove.

Koverzija počinje predavanjem Ivana Minića pod nazivom “Da li se razumijemo?”.

Za one koje zanimaju taktika Google Ads portfolija, Ivana Petrović će govoriti o Paretovom modelu u Google Ads oglašavanju.

Marko Čobanov će pokazati kako da kreirate interesantan i viralni sadržaj i reklame za svoj proizvod i da dodatno povećate prodaju na kanalima za kratak format video klipova kao što su TikTok, Instagram Reels, Youtube Shorts.

O TikToku će biti riječi i na predavanju Darija Marčaca, na panelu “TikTok kao marketinški alat”, a popodnevni dio programa rezervisan je za priču o rastu prihoda i profita, koju će voditi Dragan Varagić.

Prvi dan zatvara panel Nedima Šabića pod nazivom “Digitalni proizvodi kao nepresušivi rudnik zlata”.

U nedjelju, 30. aprila očekuje nas jednako bogat i zanimljiv problem, a izdvajamo panel pod nazivom “SEO i AI” koji vodi Darko Brzica. On će nam objasniti kako AI može da pomogne u analizi podataka o ključnim riječima, kao i u generisanju relevantnog sadržaja prilagođenog potrebama i interesovanjima korisnika.

Tu je predavanje Aleksandra Aškovića pod nazivom “YouTube noviteti i kako ih iskoristiti”, ali i panel Petra Tante “Analiza političkih kampanja i savjeti za digitalni marketing”.

SrpskaCafe

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare