2. Maja 2023.

Pobjede nastavljaju da se nižu! Plesačice iz Banjaluke ovog puta osvojile Dalmaciju

Takmičarke Bloka predstavile su se u disciplinama latino, moderni balet i lyrical, a ukupno su ostvarile 6 pobjeda u kategorijama solo, duo, grupa i formacija.

Prvog dana, na podijumu su zablistale seniorke sa latino koreografijama “La Vida” i “Hawaii”, a u kojima su plesale Nikolina Bojić, Anastasija Adamović, Svjetlana Gajić, Natalja Milaković i Mia Kešetović.

Deset balerina, briljirale su drugog takmičarskog dana, osvojivši zlato u grupnoj koreografiji, ali i kao solistkinje i u duo izvedbi.

“Ovo je zaista veliki uspjeh naših takmičarki i rezultat koji je postavio nove zadatke za buduća predstavljanja. Želim da se zahvalim cijelom timu, svim plesačima, roditeljima, kao i našim prijateljima, koji su nam podrška sve ove godine”, izjavila je Jelena Stojaković, predsjednica Plesnog kluba BLOK.

Ona je dodala da su ovi uspjesi rezultat ogromnog truda, rada i zalaganja i da se nada da će u budućnosti ovaj klub moći da realizuje sve planirane aktivnosti.

Dalmatian Dance Cup održan je 29. i 30. aprila u dvorani “Gripe” u Splitu, a na ovom takmičenju predstavilo se nekoliko hiljada plesača svih uzrasnih kategorija.

Pobjedničke koreografije Plesnog kluba BLOK potpisuju Natalija Ninić i Jelena Stojaković.

Do kraja sezone, očekuju ih još takmičenja u Zagrebu, Beogradu, Mostaru, Krku, Sarajevu, Ljubljani, ali i Svjetsko prvenstvo u Atini, pišu Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare