1. Marta 2024.

Plejboj zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija

Plejboj model Hajk Konings koja ima 22 godine, ocrnila je Leonarda Dikaprija, nakon što se ljubila sa njim u noćnom izlasku u Los Anđelesu.

Ona je istakla da je koketirala sa holivudskom zvezdom (49) u noćnom klubu u koji možete da uđete samo uz pozivnicu, ali ga je opisala kao “previše čudnog i prestarog”. piše Daily Mail.

Pojavivši se na naslvnojk strani magazina “Dutch”, prisetila se noći kada je upoznala oskarvoca.

“To je bio tajni klub u LA-u, gde ste mogli da uđete samo ako ste pozvani. Videla sam ga kako sedi u crnoj dukserici, sa crnim kačketom i naši polgedi su se sreli”, objasnila je ona.

Nakon toga, Leov menadžer joj je prišao i rekao da glumac želi da priča sa njom i odeveo ju je do njegovog stola.

Poljubac sa njim opisala je kao prosečan.

“Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji koji sam imala”, objasnila je ona. Zatim je pozvana da ode sa njim kući, ali ga je odbila.

“Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekao da ga ne poznajem dovoljno dobro, odgovorio je slatko. Poštujem to. Nakon toga se okrenuo drugoj devojci i odveo je kući” rekla je Plejboj zečica.

Hajk je rekla da iako nije spavala sa Leom, imala je nekoliko prijateljica koje su provele noć sa njim i tvrdile su da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

„Jedana prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom seksa jer nije želeo da je čuje. A druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu”, rekla je ona.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare