16. Februara 2023.

Plašio se da kaže svijetu da je on njegovo dijete

Mali Adonis Grejam, sin popularnog repera Drejka, preplavio je medije i društvene mreže simpatičnim zajedničkim intervjuom koji je dao sa svojim tatom.

U pitanju je razgovor za Barstool Sports, a voditelj i komičar Kejleb Prisli želio je da čuje od dječaka kako se Drejk ponaša kod kuće.

– On je zabavan tata. Zbija mnogo smiješnih šala – rekao je Adonis.

On je ispričao i da se nikada ne tuče, osim ako neko napadne njega, kada uzvraća.

Kratak intervju oduševio je Drejkove fanove, koji su na Twitteru poručili da je dječak “presladak” i da je u pitanju “najbolji intervju koji su gledali”.

Njima nije promakla ni velika razlika u izgledu oca i sina, budući da je Adonis izrazito svijetle puti, ima plave oči i vrlo svijetlu i kovrdžavu kosu.

Adonis je na svijet došao nakon Drejkove veze s francuskom umjetnicom Sofi Bruso, a dugo nije bilo poznato da reper ima dijete. To je saopštio tek nakon izvjesnog vremena 2018. godine, i to svojom pjesmom The Story Of Adidon.

– Skrivao sam svog klinca od svijeta, skrivao sam svijet od svog klinca… – repuje on, između ostalog.

Kako je svojevremeno i sam priznao, budući da dječak i on izgledaju toliko drugačije, više puta je posumnjao da li mu je on zaista otac. Zbog toga je tri puta uradio test za utvrđivanje očinstva prije nego što je saopštio da je postao tata.

– Iskren da budem, uradio sam DNK test sa sinom, a onda su nam javili da je oštećen prilikom prevoza i da ne mogu da budu 100 posto sigurni je li on moj sin ili ne – ispričao je Drejk jednom prilikom.

– Tako da je to bila situacija u kojoj sam bio na čekanju, pa nisam htio da kažem svijetu da je to moj sin, ako se ispostavi da on to nije – objasnio je.

Tada je kroz smijeh istakao da je glavni razlog činjenica da je mališan sasvim bijel, plavook i plavokos.

– Ako vidite mog sina, jasno vam je zašto – rekao je Drejk.

Poslije toga je uradio još dva testa.

– Trebalo mi je još dva kvalitetna DNK testa iz dvije različite kompanije – iskren je on.

Adonis je, inače, došao na svijet 2017. godine, a njegova majka Sofi Bruso je rođena i odrasla u Francuskoj. Godinama je radila kao model, a danas je uspješna slikarka.

Izvor: glossy.espreso.rs 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare