10. Januara 2023.

Planirajte na vrijeme: Najiščekivaniji filmovi u 2023., za njih će se tražiti karta više

Nakon pandemije koja je mnoge od nas lišila odlaska u bioskop, veselimo se impresivnim i hvaljenim filmskim naslovima čija je premijera najavljena u godini koja je pred nama. Od filmova sa Tomom Henksom, do tamnopute male sirene, ovo su neki od najiščekivanijih filmova u prvoj polovini godine.

Mrzovoljni udovac Oto Anderson (Tom Henks) nije oduševljen veselom porodicom koja se doselila u njegovu ulicu. Ipak, iako prisiljen, on počinje da provodi vreme sa novom komšinicom Marisol (Mariana Treviño), te samim tim polako stvara novo prijateljstvo koje će mu potpuno preokrenuti život.https://www.youtube.com/embed/XvbGalkHKPY?controls=0

Empire of Light (januar) 

Radnja ove romantične drame odvija se u engleskom gradiću, 80-ih godina prošlog veka. Film u kojoj glavnu ulogu igra Olivija Kolman govori o snazi ljudske povezanosti u turbulentnim vremenima. Budite sigurni da nećete ostati ravnodušni tokom gledanja filma. Suze su zagarantovane.

Chevalier (april)

Radnja filma usredsređena je na violončelistu rođenog na Karibima, kojeg je obožavala Marija Antoaneta. U pitanju je biografski film Stivena Vilijamsa, u kojem Kelvin Harison mlađi glumi muzičkog virtuoza.

The Little Mermaid (maj)

Dugoiščekivani akcijski rimejk Roba Maršala ugostiće Hale Beri kao Ariel, Melisu Makarti kao Ursulu, Haviera Bardema kao kralja Tritona i Avkvafinu, uz spektakularne vizuale i nove pesme za kultnu priču o maloj sireni.

Asteroid City (jun)

Margo Robi, Skarlet Džohanson, Tilda Sinton i Tom Henks samo su neke od ikona koje se, kao eklektična družina roditelja i učenika, okupljaju u pustinji na konvenciji posmatranja zvezda 50-ih godina prošlog veka.

https://youtu.be/Y1dUYfBgdPM

Oppenheimer (jul)

Pratimo teorijskog fizičara J. Roberta Openhajmera (Kilijam Marfi) u uzbudljivoj drami Kristofera Nolana o stvaranju atomske bombe. Kadar sa njim dele svi glumci sa A-liste, od Florens Pju i Emili Blant do Meta Dejmona i Garija Oldmana.

Barbie (jul)

Nakon što je izbačena iz Barbilenda jer nije u potpunosti savršena, Barbi odlazi u svet ljudi kako bi pronašla istinsku sreću. Moramo li uopšte spomenuti da glavne uloge igraju Margot Robi i Rajan Gosling?

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare