Pjevačica poručila fanovima: Kupajte se - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Pjevačica poručila fanovima: Kupajte se

Glumica i pevačica Rie Takahaši, koja je najpoznatija po tome što je pozajmila svoj glas animiranom filmu “KonoSuba”, objavila je fotografiju na Tviteru sa savetima za njen koncert.

Naime, Rie je putem svoje objave na ovoj društvenoj mreži objasnila fanovima čega bi trebalo da se pridržavaju kada dođu na njen koncert, a neka pravila su iznenadila fanove.

Zamolila je fanove da se okupaju pre koncerta

Na Tviteru, gde je prati skoro milion ljudi, podelila je detaljan, rukom pisan vodič za sve koji prisustvuju njenom koncertu. Predložila je fanovima da ponesu eksternu bateriju za mobilni telefon i malu torbicu da bi u njoj držali osnovne stvari.

Preporučila i maramice za znoj

Ona je naglasila fanovima da se okupaju pre dolaska na koncert kako ne bi bilo neprijatnih mirisa. U donjem desnom uglu svog crteža, pevačica je nacrtala osobu koja se kupa. Dok se mnogi čude što je to među pravilima, druge je nasmejao crtež.

Korisnik Tvitera je odgovorio da ne može da se okupa zbog povrede, ali je rekao da će svakako poneti parfem, na šta je Takahaši odgovorio: “Lično, preporučujem maramice za znoj i suvi šampon! Nekima se parfem možda neće dopasti.”

Danas objavljeno

Džulija Roberts napravila drastičnu promjenu

Vanja A

Džej Lo i Aflek prebrodili bračnu krizu

Vanja A

Bivša kraljica ljepote pronađena mrtva u štali legende Liverpula

Vanja A

Ostavite komentar