30. Juna 2023.

Pjevač zbog bolesti nije mogao da izvede poznati hit: Publika pjevala i plakala u isto vrijeme

Internetom se širi neverovatan snimak sa koncerta škotskog muzičara Luisa Kapaldija, a mnogi pišu da su nakon gledanja zaplakali.

Naime, 26-godišnji pevač, kojem je prošle godine dijagnostikovan Turetov sindrom, imao je napade tokom izvođenja pesme “Someone You Loved”.

Od iznenadnog napada, pevač nije mogao da izvede svoj veliki hit, ali se tada uključila publika koja je glasno otpevala pomenutu pesmu.

Prelepa scena u kojoj je publika podržala svog omiljenog izvođača dirnula je mnoge.

“Plačem, srećan sam što sam ovo gledao kod kuće”, “Svi koji su bili tamo treba da budu ponosni na sebe. Luis je divna osoba i ovo sigurno neće zaboraviti”, “Kako su navijači to shvatili sami da ga uzdignu… Vidi se zahvalnost na njegovom licu“, neki su od komentara.

@bbc

The Glastonbury crowd ft @lewiscapaldi – what a beautiful moment ❤️🤗 listen on @bbcsounds bbcsounds | watch on iPlayer Glastonbury iPlayer OurBBC

♬ original sound – BBC – BBC

Nakon koncerta, Luis se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da mora da prekine turneju.

“Nekada sam mogao da uživam u svakoj sekundi ovakvog nastupa i nadao sam se da ću za tri nedelje odmora uspeti da se oporavim. Ali istina je da se još navikavam na posledice Turetovog sindroma i u subotu postalo je očigledno da moram više vremena da posvetim svom mentalnom i fizičkom zdravlju kako bih još dugo mogao da radim sve što volim“, napisao je, između ostalog, na svom Instagram profilu.

Kapaldi je ranije otvoreno govorio o svojoj borbi sa Turetovim sindromom, ali i o svojim problemima mentalnog zdravlja, posebno anksioznosti.

Njegovi pratioci su mu u komentarima dali brojne poruke podrške.

Uzmite vremena koliko vam treba, a mi ćemo vas sačekati“, stoji u jednom od komentara.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare