16. Augusta 2023.

Petković: Sada je jasnije pod kakvim uticajem je Svečlja vodio akcije protiv Srba

Dok Svečlja na sve načine bez dokaza kriminalizuje Srbe na sjeveru KiM, potajno grli narko-dilere iz Samoopredeljenja, naveo je direktor Kancelarije za KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas da je sada mnogo jasnije pod kakvim uticajem je ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih Dželjalj Svečlja vodio akcije protiv Srba i podelio sliku navodnog narko-dilera Mujecija sa ministrom unutrašnjih poslova Kosova Dželalom Svečljom.

“Dok Svečlja na sve načine bez dokaza kriminalizuje Srbe na severu KiM, potajno grli narko-dilere iz Samoopredeljenja! Sada je mnogo jasnije pod kakvim je uticajem vodio akcije protiv Srba i Srpske liste i prevrtao Euleksova vozila”, napisao je Petković na društvenoj mreži X (Tviter).

Albanska policija je prethodno potvrdila da su u Albaniji uhapšena petorica muškaraca, među kojima je i Besnik Mujeci, odbornik “Samoopredeljenja” u Prištini, nakon čega se pojavila fotografija Mujecija sa ministrom Svečljom a portal “Albanijan post” je objavio zajedničku fotografiju (navodnog) narko dilera i odbornika Samoopredeljenja i šefa te partije i vlade tzv. Kosova Aljbina Kurtija. 

RTbalkan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare