Pedro Paskal zaboravio da je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji na svijetu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pedro Paskal zaboravio da je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji na svijetu

Glumac Pedro Paskal otrkio je u šou Džimija Falona kako je zaboravio da je dobio ulogu u trenutno najpopularnijoj seriji na svetu “The Last Of Us”.

Paskal se osvrnuo na noćne Zum (Zoom) pozive koje je imao sa kreatorom serije Kregom Mazinom i tvorcem video igre na kojoj je serija bazirana Nilom Drakmanom.

U to vreme je, kako je ispričao, bio u Londonu i dobio scenario za „The Last Of Us“. Dodao je kako je već bio obožavalac serije „Černobilj“, koju je takođe radio Mazin za HBO, i da je odmah nakon čitanja scenarija poželeo da razgovara sa njim.

Problem je, međutim, što je Paskal bio u Londonu, a Mazin i Drakman su bili u Los Anđelesu.

„Ostao sam budan do kasno u noć zbog tog Zuma. I onda, u jednom trenutku, bilo je baš kasno, a morao sam ujutro da ostanem. Uzeo sam ‘ambijen’ (pilulu za spavanje) da bih zaspao za svaki slučaj, pošto su mi podigli i adrenalin, i nadu. Ali onda sam primo poziv da sam dobio ulogu, i to nakon što sam popio ‘ambijen’“, ispričao je Paskal kroz smeh.

Glumac je dodao kako je verovatno bio uzbuđen, ali da se ne seća, kao i da je do jutra potpuno zaboravio da je dobio ulogu.

Prva stvar koja mu je ujutro pala na pamet je kako baš želi ulogu u „The Last Of Us“ i da je spreman da ceo kraj telefona čeka odgovor da li ju je dobio.

Srećom, na telefon su već počele da mu stižu poruke sa čestitkama na novoj ulozi.

„Da pisalo je nešto kao: ‘O, čestitam. Toliko smo srećni zbog tebe’, kad sam pogledao na telefon, i pomislo sam: ‘Strava! Dobio sam posao’“, našalio se Paskal.

Serija „The Last Of Us“ trenutno je najgledanija serija na planetu. Reč je o adaptaciji popularne postapokaliptične video igre, u kojoj gobalna pandemija uništava civilizaciju, a jedan preživeli dobija zadatak da se postara za četrnaestogodišnju devojčicu koja je možda poslednja nada čovečanstva.

N1.

Danas objavljeno

DNK analiza Betovenove kose otkrila tajnu staru gotovo 200 godina

Vanja A

Kako je Sara Bernar postala influenserka i modna ikona pre 100 godina

Vanja A

Vratila se Kameron Dijaz, zbog uloge u filmu prolazi kroz težak životni perio

Vanja A

Ostavite komentar