28. Maja 2023.

Pazite se kad naljutite ženski svijet

Nažalost za njih, to se često može okrenuti i protiv tih istih, jer su pripadnice lepšeg pola naučile da je najlakši način da ih povrede baš preko limenih ljubimaca. To je na težak naučio čovek po imenu Džon i nedavno je podelio svoju priču na društvenoj mreži Reddit.

Džon priča kako u svom vlasništvu ima veoma očuvani pikap kamionet Ford F-100 iz 1972. godine. Vozilo je originalno kupio njegov deda, zatim ga poklonio svom sinu, to jest Džonovom ocu, a u skladu sa tradicijom, Ford je dopao u Džonove ruke kada je napunio šesnaest godina i dobio vozačku dozvolu. On ga je smatrao svojim ponosom i vozio ga samo tokom specijalnih prilika.

Džon navodi da je prošle godine došlo do svađe između njega i lepše mu polovine. Razlog je, kako kaže, ležao u njenoj ljubomori i to je obrazlagala na način da on provodi više vremena sa svojim kućnim ljubimcima nego s njom. Nije mnogo obraćao pažnju, pošto su svađe zapravo bile česte tokom dvogodišnje veze, dok jednog dana nije otvorio garažna vrata i primetio da F-100 više nije tamo parkiran.

Posle višemesečne rasprave, saznao je da je prodat otpadu i to za sumu od svega 400 američkih dolara. Kaže da se vrednost procenjivala na oko 9.500 „zelembaća“ iz razloga što su školjka i mehanika bili u besprekornom stanju iako je kamionet imao dosta kilometara na satu.

Kako je uopšte uspela da proda vozilo koje nije njeno? Pa tako što je falisifikovala dokumentaciju i Džonov potpis na takozvanim „pink slip“ (dokument o vlasništvu vozila). Par je u međuvremenu raskinuo vezu, pa je Džon prijavio krađu vozila, ali nije se mnogo uzdao da će policijske snage pronaći njegovog ljubimca. Krenuo je da obilazi otpade u saveznoj državi Amerike gde živi, i posle nekoliko meseci pretrage uspeo je da pronađe svoj Ford. Bio je u veoma lošem stanju i mnogi delovi su prodati, a vozilo je načela i korozija pošto je bio parkiran napolju na lokaciji sa jakim i hladnim zimama.

Priča donekle ima srećan kraj. Njegova bivša devojka je uhapšena i protiv nje je pokrenut sudski proces za falfisikovanje dokumenata. Ukoliko bude osuđena za takozvano krivotvorenje, smeši joj se zatvorska kazna u trajanju do 42 meseca i kazna u iznosu od deset hiljada dolara. Takođe bi imala i kriminalnu istoriju, koja bi joj kasnije otežala pronalaženje posla ili odobravanja kredita od strane banke, a na sve to, čeka je i građanska tužba od strane Džona.

Sigurni smo da svaka priča ima tri strane – po jednu od svake osobe i konačnu istinu, a Džon je u međuvremenu obrisao svoju priču (verovatno na nagovor advokata). Tako da predlažemo da sami izvučete poruku iz ove priče i naučite na tuđim greškama, Vidite šta može da se desi kada pridajete veću pažnju kućnom ljubimcu, nego lepšoj polovini (ako je uopšte lepša).

AutoRepublika

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare