6. Oktobra 2023.

Patrik Stjuart o najtežem životnom periodu: “Poslije razvoda sam postao zavisnik”

Odlučio je da prestane sa tabletama u pauzi snimanja “Zvezdanih staza”, međutim, bez njih nije mogao da spava

Poznati glumac Patrik Stjuart otkrio je da je posle prvog razvoda postao zavisan od tableta za spavanje. Zvezda “X Men”-a prisetila se kako je prošao kroz veoma težak period 1989. nakon što se razišao sa Šilom Falkoner u svojim nedavno objavljenim memoarima “Making It So”.

Stjuart, koji je u to vreme snimao “Zvezdane staze”, napisao je da je postao zavisnik od tableta za spavanje, koje je uzimao kako bi sebi obezbedio sate oporavka koji su mu bili potrebni da dobro obavlja svoj posao. Stjuart i Falkoner, koji imaju dvoje dece, venčali su se 1966. Njihov brak je delimično okončan zbog afere glumca sa Dženifer Hetrik, koja je igrala Vaš u “Zvezdanim stazama: Sledeća generacija“.

Britanski glumac koji je igrao kapetana Pikarda na kraju je odlučio da “prestane sa pilulama” tokom pauze od snimanja TV serije, ali je napisao da je “san postao gotovo nemoguć”. Umesto toga, Stjuart se probudio u ranim jutarnjim satima sa “osećajem panike kroz celo telo, a stopala su mu se obilno znojila, što se nikada ranije nije dogodilo niti od tada“.

Priznao je da mu je ovo mračno poglavlje bilo najteže u životu jer su njegova deca, posebno ćerka Sofi, bila besna na njega što se razveo od njihove majke. Stjuart (83) je otkrio i jednu bizarnu stvar iz svog života, a to je da je njegov dom u Los Anđelesu počeo da postaje, da tako kažemo – “problematičan”. Naime, kandidat za Tonija tvrdio je da je kuća bila ukleta. Prisetio se uznemirujućih trenutaka kao što su glasovi, miris kuvane hrane i koraci na praznom stepeništu. To ga je toliko nerviralo da je iznajmio kuću mladom paru sa detetom.

Nekoliko meseci kasnije, majka je nazvala i rekla Stjuartu da je njena ćerka videla “senku muške figure u hodniku” i da je takođe čula glasove i korake. Kako dalje navodi glumac, ona je tada vrisnula: “Ko god da si, skini se i ostavi nas na miru!” Posle nekog vremena je prestalo.

Kada je Stjuart kasnije sreo ljude koji su mu prodali kuću, napisao je da im je “očigledno neprijatno” i stekao je “izrazit utisak da nešto kriju”. Na kraju, Stjuart je prodao kuću i ponovo pronašao ljubav sa svojom trećom ženom, Sani Ozel, koju je upoznao u restoranu u Bruklinu gde je bila konobarica. Priznao je da su na prvom sastanku spavali zajedno. Venčali su se 2013. godine, a ceremoniju je vodio njegov dugogodišnji prijatelj Ijan Mekelan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare