28. Novembra 2023.

Partner ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, gubitak majke slomio je njeno srce

Nekada i sada rubrika podsjeća na prohujala vremena, a istovremeno pokazuje kako su poznate ličnosti izgledale u mladosti

Nekada i sada fotografije privukle su veliku pažnju javnosti…

Iako vam devojčica sa slike ne deluje poznato ona danas važi za jednu od najboljih i najlepših voditeljki koju krasi izuzetan smisao za humor, lepota i šarm. 

 

Rođena je 2. avgusta 1965. godine u Beogradu, gde trenutno živi i radi. Karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli započela je 1986. godine na tadašnjoj TV RTB.

Vodila emisije „Grand šou“; „Grand paradu“, jednu sezonu „Z

vezda Granda“, a poznata je i kao zaštitno lice ove medijske kuće gde trenutno vodi muzičko-takmičarski šou „Nikad nije kasno“.

Bila je voditeljka emisija „Leto na Adi“; „Nedeljno popodne“ i festivala i vrlo poznatih muzičkih takmičenja – „Oskar popularnosti“; „MESAM“ i „Grand festival“.

 

Iako iza sebe ima uspešnu karijeru svojim najvećim uspehom smatra to što je sinove Bobana i Bojana kao samohrana majka uspela da izvede na pravi put i obezbedi im mirno i bezbrižno detinjstvo. 

Bivšeg partnera i oca svojih sinova nikada nije preterano komentarisala, a kada je to i činila govorila je biranim rečima i nikada ga nije krivila što ju je ostavio kada je zatrudnela. 

 

Kao najteži trenutak u životu navodi majčinu smrt nakon koje je rešila da uzme stvari u svoje ruke i raščisti porodične odnose koji su jedno vreme bili poljuljani.

– Spoznala sam da ostajem potpuno sama, spoznala sam da više apsolutno nikad nikome u životu neću biti dete, da neću moći više nikada da budem razmažena, da je apsolutno ceo život na meni.

Shvatila da svoje prijatelje treba da negujem kao svoju drugu porodicu, da raščistim odnose u familiji jer su se jako izbistrile stvari nakon njenog odlaska i da treba sve da postavim na svoje mesto i da kažem da to je to. To je život, sad si u životu, sad si odrasla – istakla je prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Sada već sigurno znate da je devojčica čija se slika iz detinjstva našla u našoj nekada i sada rubrici voditeljka Dragana Katić. 

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare