21. Januara 2023.

Pamela Anderson o seksualnom nasilju koje je doživjela

Zvezda kultne serije “Baywatch” Pamela Anderson nedavno je za magazin People progovorila o svom teškom detinjstvu i kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kako navodi, prvobitno ju je zlostavljala dadilja, a potom u 12. godini silovao ju je muškarac.

“U mom slučaju to je bila dadilja koja me vrlo rano seksualizovala, terajući me da igram čudne igrice na njenom telu. Zapretila mi je da nikome ne kažem”, izjavila je Anderson.

Anderson navodi kako je u svemu tome nastojala da zaštiti svog brata, kako i on ne bi proživeo isto što i ona. Dugo ju je bilo sramota zbog svega što joj se dogodilo, ali je priznala da je to učinilo jačom i time želi da poruči svima koji su se našli u sličnim situacijama da nisu sami.

Podsećamo, ova pedesetpetogodišnja glumica će 31. januara predstaviti svoj emotivni život u dokumentarcu “Pamela, A Love Story” na Netfliksu. Kako kaže, spremna je da razotkrije svoj lični život, jer će 2023. postati godina kada će ljudi upoznati njeno pravo lice.

Dokumentarac “Pamela, A Love Story” sadržavaće iskrene ispovesti o njenih šest propalih brakova, a produkciju će raditi njeni, sad već odrasli sinovi Brandon i Dilan Li, koje je dobila s Tomi Lijem. Upravo su njeni sinovi zaslužni za to što će objaviti dokumentarac o svom životu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare