13. Februara 2023.

Ovo su najbolji trejleri prikazani na Super Bowl 2023

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons je jedna od najpopularnijih RPG igara koja ove godine doživljava svoju ekranizaciju, koja bi trebala da popravi gorak ukus u ustima koji je ostavio film pod istim nazivom iz 2000. godine u kojem je glumio Džeremi Ajrons. Dobra stvar je što po trejleru deluje da je film u istoj klasi kao i Guardians of the Galaxy, sa sve rok muzikom, dobrim humorom i Hju Grantom?!?

Scream VI

Kao što ste već i navikli, Scream saga se ne završava. Nikad. Otprilike kao Petak 13 i Halloween. Originalni Vrisak iz 1996. godine bio je prvi pravi hit Vesa Krejvena nakon Strava u ulici Brestova serijala, koji je definisao žanr „slešera“ i koji se, izgleda svake godine ponovo vraća u život. Šesti deo sage o maskiranom ubici sa velikim kuhinjskim nožem i lošim telefonskim šalama prati ekipu iz Njujorka u novoj epizodi bežanja, jurnjave, plašenja i seckanja.

Fast X
Kao i Vrisak, Paklene ulice nemaju nameru da se završe, pa producenti iz Holivuda srećno trljaju ruke zbog novog nastavka Fast and Furious filmova. Naravno da je Vin Dizel glavna uloga, ako vam to nije dovoljno testosterona, tu su i Džejson Momoa, Džon Sina i Džejson Stetam, ali i odlična ekipa ženske glumačke postave: Džordana Bruster, Bri Larson, Šarliz Teron i druge. Smo se setite da pre nego što krenete u bioskop zaboravite na osnovna načela fizike kao što su ubrzanje i gravitacija i uživate u dobroj zabavi.

65

Adam Drajver je glavni lik u filmu u kojem astronaut mora prinudno da spusti svoju letelicu i završi na Zemlji, ali 65 miliona godina u prošlosti. Dinosaurusi, astronauti i mnogo akcije – dobar recept za blokbaster.

The Flash

Fleš ne može da sedi miran. Bukvalno. Šta je sa alternativnim svetovima, šansom da se izmeni prošlost i vratimo u doba kada je Betmen zaista bio zabavan? Spajanje različitih super heroja je oduvek bio DC fazon, i ni ovoga puta se ne odustaje od toga. Sve to i još mnogo drugog ima novi Fleš film.

Transformers: Rise of the Beasts

Film koji je najavljivan kao jedan od najvećih blokbastera godine, dolazi 9. juna, pet godina nakon poslednjeg Transformers filma (Bumblebee).Antoni Ramos je ovoga puta u glavnoj (ljudskoj) ulozi, a Radnja je vremenski smeštena između filma Bumblebee i serijala filmova Majkla Beja, sa Autobotima, Desptikonima, Maksimalima, Predakonima i Terorkonima. Zabava zagarantovana.

Indiana Jones and the Dial of Destiny
Novi nastavak o profesoru arheologije koji u slobodno vreme spasava svet od mračnih sila i negativaca. Harison Ford u svojih 80 godina i dalje nastavlja svojim putem, a Mads Mikelsen je novi glavni negativac. Jedino čega se plašimo je što po prvi put režiser nije Stiven Spilberg, nego Džejms Magold poznat po filmovima Logan i Le Mans 66.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare