Ovo smo mi: "Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam snaša gačanska..." - BIGportal.ba
BIG preporuka Republika Srpska / BiH Vijesti

Ovo smo mi: “Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam snaša gačanska…”

Izlaganje predsjednice Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa RS Obrenke Slijepčević u NSRS izazvalo je burne rekacije, a na kraju svog obraćanja poslanicima, dobila je aplauz narodnih poslanika.

Slijepčević je više puta upozorena da se vrati na izvještaj o sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske za 2021. godinu, jer je govorila o brojnim stvarima koje izlaze iz tog okvira, ali je insistirala da ona iznosi suštinu.

Na početku je istakla da joj je rasterećenje danas izlagati u NSRS, jer je izvještaj jednoglasno usvojen, a zatim se obratila Nebojši Vukanoviću (Za pravdu i red).

“Niste na odboru slušali mene, nego ste galamili na gospodina Radukića (glavnog revizora op.a.)… Ja sam vas zvala na kafu. Malo sad langsam (polako op.a.). Malo langsam, gospodine Vukanovića. Ja sam Slijepčevićka, snaša gračanska”, rekla je.

Zatim je nastavila:

“Ja nemam ni pojma kolika je plata premijera, ja je nisam utvrđivala…”

Navela je i da je nebitno da iznosi brojke iz izvještaja, jer su poslanici imali priliku da ga pročitaju i da sve ima u materijalu.

“Vi ste dobili izvještaj, da ga ja sad ponovo čitam da vas potcjenjujem kao da ste neuki. Sve ima u materijalu”, dodala je.

“Ja sam ocrnjena. Bila sam u izlozaciji 10, 11 dana imala sam upalu pluća. Meni gospođa revizorka nije dozvolila tri dana… A ona je umrla poslije toga, ja se izvinjavam. Ali ja nisam bog da je žalim. Neko je izvršio kaznu…”, dodala je Slijepčević.

Danas objavljeno

Pretukao šestomjesečnu bebu i suprugu

Vanja A

Iran: Trebaju nam ruski Suhoji

Vanja A

Orban: Molio sam se da u Turskoj ne pobijedi onaj soroševac, to je važno i za Srbiju

Vanja A

Ostavite komentar