3. Juna 2023.

Ovo je nova kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka: Posjeduje sportsku dvoranu i 24 kupatila

Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili su luksuznu vilu u Volingford Estatesu na Beverli Hilsu za koju su potrošili 60 miliona dolara, prenosi TMZ.

Kuća ima 4273 metra kvadratna sa pet hektara okućnice. Sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, a uključuje i sportsku dvoranu sa košarkaškim igralištem, teretanom, ringom za boks i barom.

Na imanju se nalazi i penthaus od 456 kvadratnih metara, dvosobna kuća za obezbeđenje i garaža za 12 automobila. Tu je i dodatni parking prostor koji može da primi 80 vozila.Imovina je prvobitno prodata za 135 miliona dolara pre pet godina, ali je cena opala tokom godina. Prošlog meseca kuća je ponovo stavljena na prodaju za 75 miliona dolara, ali je slavni par uspeo da snizi i tu cenu.

Trebalo im je samo nedelju dana da zaključe ugovor o novom domu i već su počeli da se useljavaju. Kuća je fotografisana iz vazduha i ispred nje se vidi mnogo njihovih stvari, kao što su fotelje, kauči, tepisi i drugi nameštaj koji se premešta iz njihove prethodne kuće u novu. Na imanju je snimljena i Džej Lo.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare