11. Juna 2024.

Ovo je istina o Memedovićevom razvodu

Iako je u tom trenutku, za mnoge koji ga obožavaju ta vijest bila šokantna, za Memedovića i njegovu suprugu u tom trenutku je to bila jedina ispravna odluka.

Bivši supružnici i roditelji dvoje djece Maše i Uroša razišli su se bez grubih riječi, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a svojevremeno su otkriveni pravi razlozi razvoda.

Uvijek se nekako pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj je tada zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći dio godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući nevjerovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želio da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i djeca. Najveći dio slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Jovan za medije nikada na tu temu njie želio da govori, ipak nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

“Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu – rekao je tada voditelj u jednom intervjuu za domaće medije”, prenosi Telegraf.rs.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare