28. Februara 2023.

Ovo je 5 noćnih “grickalica” koje neće uticati na VAŠU FIGURU

Sa blagim osećajem gladi pre spavanja, možda se svi susreću. U ovim trenucima nas vuče da pojedemo nešto štetno. Ako vam ovaj večernji ritual postane navika, onda se to definitivno neće pretvoriti u ništa dobro za figuru.

Zapamtite 5 najkorisnijih opcija za užinu noću, koja se neće naslagati kao teret na struku.

Čaša kefira

Jedna od najboljih opcija za užinu kada glad nastupi u najnepovoljnijem trenutku. Ovo je bezbedno za figuru obzirom da 100 grama masnog kefira sadrži 56 kcal, a svetlo – samo 30.

Grejpfrut

Gorko-slatki citrusi se takođe neće taložiti u masti. Grejpfrut se odnosi na proizvode sa “minus” kalorijskim sadržajem. To znači da telo troši onoliko kalorija na varenje voća koliko je ono prvobitno sadržalo.

Šaka suvog voća

Ovo je pravi spas za one koji žele nešto slatko pre spavanja. Svega 2-3 komada suvih kajsija ili suvih šljiva savršeno će zameniti slatkiše.

Jedna banana

Da biste produžili zadovoljstvo, bolje ga je iseći na komade i dugo uživati u svakom. Vremenom će glad promeniti bes u milost i povući se, omogućavajući vam da mirno spavate.

Kuvano povrće

Možete čak dozvoliti i čitavu ploču – glavna stvar je da bude mala. Tako ćete sledećim “punim” obrokom prevariti mozak i smiriti noćni apetit.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare