4. Septembra 2023.

Ovaj neodoljivi dječak danas ima velike hitove

Harmonika je njegov prijatelj, a četvoro djece najveća ljubav

Život javnih ličnosti oduvek je intrigirao vatrene fanove, a rubrika nekad i sad je interesantna zato što pokazuje kako su naše najveće zvezde izgledale u detinjstvu. 

Iako vam dečak sa fotografije verovatno ne deluje poznato, on danas važi za pevača raskošnog glasa i vrhunskog kompozitora. 

Rođen je u Beogradu 20. aprila 1972. godine, a odrastao je u Valjevu gde je završio Valjevsku gimnaziju.

Tečno govori nekoliko stranih jezika – grčki, engleski, ruski, poljski i francuski. 

Fakultet muzičkih umetnosti završio je u Beogradu, a roditelji Vesna i Branislav kao i brat Saša bili su mu velika podrška.  

U Parizu 1984. godine osvojio prestižnu nagradu ”Prva harmonika Evrope” što je ujedno i njegov prvi međunarodni uspeh. 

Tri godine nakon što je za makedonskog pevača Tošeta Proeskog napisao pesmu ”Čija si” sa kojom je pobedio na Beoviziji rešio je da se i sam oproba na ovom prestižnom takmičenju. 

 

Zahvaljujući ubedljivoj pobedi postaje predstavnik Srbije i Crne Gore na Pesmi Evrovizije 2004. godine, a numera ”Lane moje” koju je sam komponovao osvaja drugo mesto. 

Svojoj izabranici Jovani izgovorio je sudbonosno ”da” na Maldivima, a devet meseci kasnije oni su se na večnu ljubav zakleli i pred oltarom u beogradskoj crkvi „Svetog Aleksandra Nevskog“.

Svadbeno veselje upriličeno je u elitnom restoranu „Franš“ u kojem su prvi put zajedno večerali. Kao kruna njihove ljubavi na svet je došao sin Kosta, a potom i bliznakinje Srna i Ana.

Iz prvog braka pevač ima ćerku Minu sa kojom je veoma blizak.

Do sada vam je već postalo jasno da je muzičar iz rubrike nekad i sad niko drugi do Željko Joksimović čije su se fotografije iz detinjstva osvanule na društvenom mreži Instagram. 

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare