Otvoren najluksuzniji hotel na svetu – uz nastup Bijonse: Unutra se krije raskoš koja prevazilazi najluđe fantazije - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Otvoren najluksuzniji hotel na svetu – uz nastup Bijonse: Unutra se krije raskoš koja prevazilazi najluđe fantazije

Nije ni čudo da je Bijonse odabrala baš tu da nastupi posle četiri godine, a plaćena je u milionima.

U Dubaiju je otvoren najluksuzniji hotel na svetu, a na zabavi otvaranja nastupala je muzička diva Bijonse. Noćenje u prestižnim apartmanima Atlantis The Royal hotela može da košta i do 200.000 evra.

Nije ni čudo da je Bijonse odabrala baš tu da nastupi posle četiri godine odsustva iz javnosti, a plaćena je u milionima.

Gosti hotela uživaju u pozlaćenim četkicama za zube, češljevima i brijačima, ličnim batlerima i mogućnosti da meditiraju sa delfinima – između ostalog.

U radnji hotela se prodaju Pikasove slike, a ima 17 restorana i barova u kojima radi osam poznatih kuvara, kao što je bar Resonance, gde gosti mogu da se dive akvarijumu kome se nalazi 4.000 meduza.

To je prvi hotel koji je dizajniran u skladu s Instagramom, sa nizom funkcija osmišljenih da izgledaju dobro na fotografijama, uključujući fontanu koja se prostire na četiri hektara – i izbacuje vatru.

Najjeftinija soba je 1.200 evra po noći.

Poznate ličnosti na otvaranju bile su Kendal Džener, Rebel Vilson, Lijam Pejn, Mark Rajt i Mišel Kigan, kao i Bijonsin suprug Džej Zi i njihova deca.

Na otvaranju hotela od 43 sprata, koji ima 3.000 članova osoblja, za svoje bogate goste, posetioci su napunili 4.000 boca šampanjca Moet & Chandon.

Od 795 soba, 44 imaju svoje privatne bazene.

Danas objavljeno

Rupert Merdok u 93. godini zaprosio djevojku

Vanja A

Slavna glumica postala majka u 47. godini

Vanja A

Prvi dan proljeća i Međunarodni dan sreće – dovoljno da se osjećamo bolje

Vanja A

Ostavite komentar