Otkriveno kako je i zašto Džeremi Rener doživeo nesreću - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkriveno kako je i zašto Džeremi Rener doživeo nesreću

Džeremi Rener je početkom januara zadobio ozbiljne povrede i slomio više od 30 kostiju kada je čistio sneg na svom imanju.

U međuvremenu je uspešno operisan i sada se oporavlja. U izveštaju o incidentu koji su objavile vlasti u Nevadi, piše da je 52-godišnji američki glumac doživeo nesreću jer je pokušao da spasi svog nećeka od vozila za čišćenje snega, koje je nekontrolisano išlo ka njemu.

Izveštaj koji je CNN dobio iz kancelarije šerifa okruga Vašo pokazuje da je holivudska zvezda koristila vozilo za čišćenje snega kako bi pomogla da se kamion odraslog nećaka pomeri sa prilaza njegovoj kući, nakon što su to područje pogodilo velike snežne padavine. Međutim, njegov čistač snega je počeo da klizi, zbog čega je Džeremi Rener „izašao iz vozila, a da nije povukao ručnu kočnicu“, zbog čega je mašina počela da se kreće bočno niz brdo, navodi se u izveštaju, prenosi Danas.

„Kada je izašao iz vozila PistenBully, shvatio je da ono ide direktno prema njegovom nećaku. Plašio se da će ga udariti, pa je odlučio da pokuša da ga zaustavi ili skrene“, stoji u izveštaju.

On je zatim ponovo ušao u kabinu vozila za čišćenje snega, popevši se na njegove gusenice, što je dovelo do toga da završi povučen ispod nje, navodi se u izveštaju. U izveštaju takođe piše da je Renerov nećak pružio prvu pomoć svom ujaku, pre nego što je stigla hitna pomoć.

Izveštaj je takođe otkrio da indikator kočionog svetla na vozilu ne radi i da su „mehanički problemi možda bili faktor ove nesreće“.

„Iako je PistenBully imao nekih mehaničkih problema, veruje se na osnovu našeg mehaničkog pregleda da bi ručna kočnica sprečila njegovu kretnju unapred“, navodi se u izveštaju.

Džeremi Rener je helikopterom prebačen u lokalnu bolnicu, gde je sledećeg dana podvrgnut hitnoj operaciji i sada se suočava sa dugim oporavkom.

N1.

Danas objavljeno

Tricky na zatvaranju Nišvila

Vanja A

Džulija Roberts napravila drastičnu promjenu

Vanja A

Džej Lo i Aflek prebrodili bračnu krizu

Vanja A

Ostavite komentar