10. Oktobra 2023.

Otkriven pravi razlog Madoninog natečenog lica?

​Obožavaoci su izrazili zabrinutost za Madonu nakon što je kraljica popa slikana s “bolnim” natečenim licem.

Ova 65-godišnjakinja poznata je po svom glamuroznom izgledu i isklesanim jagodicama, a rijetko se može vidjeti bez šminke. Međutim, obožavaoci nisu mogli vjerovati koliko pjevačica izgleda drugačije u novom videu koji je podijelila na društvenim mrežama. Madona je viđena s puno punijim licem na snimku, a takođe je odlučila biti bez šminke.

Hitmejkerka izbijelila je obrve i jako se napućila u videu. Fanovi su podijelili svoje brige za zvijezdu, a jedna je osoba napisala: “Isuse šta joj se dogodilo?” Drugi je rekao: “Usne joj izgledaju bolno.”

Sada je konsultant plastični hirurg sugerisao da je Madonino punije lice rezultat njenog zastrašujućeg boravka u bolnici početkom ove godine. U junu je hitno prevezena u bolnicu zbog ozbiljne bakterijske infekcije i provela je nekoliko dana na intenzivnoj njezi.

Govoreći ekskluzivno za “The Mirror”, Reza Nasab je rekla: “Čini se da postoji oticanje lica i usana. Viđena je početkom godine sa značajnim promjenama u izgledu lica. Nedavno je primljena na intenzivnu njegu i ponekad pacijenti mogu razviti otečenost ili edem iz mnogo različitih razloga. Njen sadašnji izgled može biti preuveličan nakon njenog nedavnog prijema u bolnicu.”

Takođe je sugerisao da je Madona možda bila na zahvatu fejsliftinga.

Reza je upozorio: “Svako ko razmišlja o estetskoj hirurgiji trebao bi biti potpuno svjestan da uvijek postoje potencijalni rizici ili komplikacije. Pacijenti će imati predoperativnu procjenu kako bi identifikovali potencijalne rizike od problema koji se mogu javiti poslije.”

Amiš Patel, nagrađivani stručnjak za estetiku, vjeruje da je Madona možda imala alergijsku reakciju koja bi mogla uzrokovati natečenost lica. Objasnio je: “Ako se pojedinac podvrgne obnovi površine kože ili oštrom hemijskom pilingu lica, to može rezultirati zaostalom otečenim licem nakon tretmana tokom procesa zacjeljivanja.”

Amiš je rekao da je malo vjerovatno da će se promjena Madoninog izgleda svesti na filere.

“Na punom licu, inače poznatom kao ‘jastučno lice’ (izraz skovan od priliva holivudskih slavnih osoba koje su bile u trendu s pretjeranim punjenjem prije nekoliko godina), obično bismo vidjeli neke konture na obrazima, ali u ovoj konkretnoj fotografiji, mi to ne vidimo”, prenosi “Mirror“.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare