9. Oktobra 2023.

Otkazan koncert Saše Kovačevića u Hrvatskoj, oglasili se organizatori

Pjevač Saša Kovačević imao je zakazan nastup u Hrvatskoj, ali do njega ipak neće doći.

Naime, trebalo je da Saša pjeva u jednoj svečanoj sali za vjenčanja u Bibinjama 24. oktobra, a na zvaničnoj stranici ovog mjesta, sada je objavljeno da je nastup otkazan, kako se navodi, zbog neslaganja mještana sa izborom izvođača.

“Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkazažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. Oktobra”, piše u objavi.

“U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku. Zahvaljujemo se na razumevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima”, istakli su oni, dodajući kako će svi oni koji su već kupili karte dobiti povraćaj celokupnog iznosa.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da se srpskim izvođačima otkazuju nastupi u Hrvatskoj jer se smatraju „neprimjerenim“, te su istu sudbinu doživeli i Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Zorana Mićanović, Željko Samardžić, Duško Kuliš, Jelena Karleuša i drugi.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare