Ostavili bebu na aerodromu u Tel Avivu jer za nju nisu kupili kartu za let - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Ostavili bebu na aerodromu u Tel Avivu jer za nju nisu kupili kartu za let

Neimenovani par ostavio je bebu na šalteru za prijavu na aerodromu u Tel Avivu, jer za bebu nisu imali kartu za let, prenosi Si-En-En.

Par koji nije imenovan u utorak se sa bebom prijavljivao za let “Rajanera” od međunarodnog aerodroma “Ben Gurion” do Brisela. Ispostavilo se da beba nije imala kartu, pa je par krenuo da se ukrca na let i ostavio bebu na šalteru za prijavu.

Slučaj je prosleđen policiji, izjavila je portparolka “Rajanera” za Si-En-En.

“Putnici koji su leteli iz Tel Aviva za Brisel prijavili su se na let bez rezervacije za bebu. Zatim su ostavili bebu prilikom prijave. Agent za čekiranje na aerodromu ‘Ben Gurion’ pozvao je obezbeđenje aerodroma koje ih je uklonilo iz reda i to je sada posao za lokalnu policiju”, navela je portparolka.

Izraelska aerodromska uprava potvrdila je da se incident dogodio.

“Par i beba sa belgijskim pasošima stigli su na let na Terminal 1 bez karte za bebu. Par je kasnio na let, nakon što je prijava zatvorena. Ostavili su bebu u ležaljci i potrčali prema delu za bezbednosnu proveru, u pokušaju da dođu do kapije za ukrcavanje na let”, izjavio je portparol policije.

Portparol izraelske policije rekao je Si-En-Enu da se čini da je stvar rešena do trenutka kada je policija stigla na lice mesta.

“Beba je bila sa roditeljima i nema dalje istrage”, naveo je portparol policije.

Danas objavljeno

Prevrnuo se čamac sa migrantima

Vanja A

“Bjelorusija je nuklearni taoc”

Vanja A

Tramp na predizbornom skupu: “Ja sam najnedužniji čovjek u istoriji Amerike”

Vanja A

Ostavite komentar