13. Jula 2023.

Oskarovac Kevin Spejsi: Nikoga nisam pipkao, imao sam brojne veze za jednu noć

Čuveni američki glumac Kevin Spejsi rekao je britanskoj policiji da nikada nije nikog pipkao, ali je izjavio da je imao brojne veze za jednu noć sa ljudima iz pozorišnog svijeta i da je možda nespretno dobacivao ljudima, rečeno je danas u Soutvork kraun sudu u Londonu.

Dobitnik Oskara poriče desetak optužbi za seksualne prestupe nad četvoricom muškaraca, koji su imali između 20 i 30 godina od 2001. do 2013. godine kada su delikti počinjeni u Britaniji.

Oni su naveli da je 63-godišnjak bio agresivan i pipkao ih ili u jednom slučaju imao oralni seks dok se podnosilac žalbe onesvijestio, dok ga je tužilaštvo opisalo kao seksualnog nasilnika.

Tužilaštvo je pročitalo izjave poroti, koje je Spejsi dao detektivima tokom pet intervjua sprovedenih u Njujorku i Londonu kada su podnete tužbe protiv njega.

U njima je američki glumac rekao da se ne sjeća čoveka koji ga je optužio da mu je uputio grube seksualne komentare prije nego što ga je uhvatio za međunožje kroz pantalone dok je u toku bila dobrotvorna akcija u Londonskom pozorištu.   

“Sigurno nisam zgrabio ničiji penis, a kamoli silom”, naveo je on u svojoj izjavi.

Spejsi je, takođe, rekao da ne može da se sjeti druge osobe koja ga je tužila, ambicioznog glumca, koji kaže da se probudio u Spejsijevom stanu u Londonu gdje je otkrio da je napadnut.

On je kazao da nikada nije imao oralni seks ni sa kim ko na to nije pristao.

Što se tiče treće navodne žrtve, čovjeka koga je sreo u pabu blizu Oksforda u centralnoj Engleskoj, koji kaže da ga je glumac napao kasnije na obližnjem imanju gdje je glumac boravio, Spejsi je rekao da je “potpuno moguće i zaista vjerovatno” da je mogao nespretno da se baci na nekoga.

“Sigurno nikada nisam pokušao da zgrabim bilo koga za međunožje dok je prolazio”, rekao je on i dodao da je možda dodirnuo nekoga ako je mislio da pristaje na to.            

Spejsi, koji negira optužbe za nepristojan i seksualni napad i teže krivično djelo navođenje lica na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka, treba da iznese  dokaze lično kada odbrana počne u četvrtak da iznosi dokazni postupak.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare