1. Juna 2023.

Orlando Blum pokazao tijelo i dokazao da su godine samo broj

Miljenik žena kao da pronašao eliksir mladosti, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikad.

Orlando Blum bio je u Kanu na 76. Filmskom festivalu kako bi promovisao svoj novi film, “Gran Turismo”, koji prati istinitu životnu priču o Janu Mardenborou, mladom gejmeru koji je postao profesionalni vozač trka 2011. godine osvojivši treće mjesto “GT Academy”, kao najmlađi koji je to uspio sa samo 19 godina. Film će biti zvanično objavljen i prikazivan u bioskopima od 11. avgusta. Blum je bio i na premijeri Diznijevog filma “Elemental”, a to je ujedno bila i ceremonija zatvaranja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu.

Inače, glumac je oduvijek privlačio pažnju zanimljivim ljubavnim životom. Godine 2011. dobio je sina Flina s tadašnjom suprugom Mirandom Ker, s kojom se rastao 2013. godine, a od 2019. godine je vjeren s američkom pjevačicom Kejti Peri s kojom ima ćerku. Zanimljivo je da su njih dvije bile drugarice, a ta činjenica pokrenula je lavinu komentara.

Poznato je da između pjevačice Keti Peri i Mirande Ker ni u jednom trenutku nije bilo “zle krvi”.

“Tako sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i tako sam zahvalna što sam našla svog nevjerovatnog muža i što se svi zajedno poštujemo. Kada dođe vrijeme u kojima moramo zajedno da rješavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu”, rekla je jednom Miranda i stavila jednom zauvijek tačku na bilo kakva nagađanja da ne podnosi novu partnerku svog bivšeg muža.

(Kurir.rs)

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare