21. Februara 2023.

Originalna Angry Birds igra 23. februara zauvek odlazi sa Play Store

Rovie Entertainment, kompanija koja je razvila Angry Birds igru objavila je na Twitter mreži da će prekosutra ukloniti ovu igru sa Google Play Store. Istovremeno, ova igra će na App Store biti preimenovana u Red’s First Flight, dok se ne odluči šta će biti sa njom i na ovoj platformi.

https://twitter.com/Rovio/status/1627956351002443778?s=20

Ukoliko je imate instaliranu, ona će ostati potpuno funkcionalna i nakon što bude uklonjena sa Play Store. U prevodu, ukoliko volite klasičnu Angry Birds igru, možda biste želeli da je instalirate i uverite se da je u ispravnom stanju pre 23. februara.

Rovio je rekao da je igra skinuta sa liste zbog uticaja na njihov portfolio igara, uključujući Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded i Angry Birds Minecraft.

Ukoliko postoji neko ko nikada nije probao Angry Birds, koja odnedavno nije besplatna i kod nas košta 149 dinara, možda je pravo vreme da je preuzmete i probate sa Google Play Store ili Apple App Store, ukoliko ovu igru igrate na iPhone ili iPad uređajima.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare