30. Maja 2023.

Opra Vinfri nikad mršavija: Kakva transformacija, ljudi ne vjeruju

Opra Vinfri nedavno je u Italiji bila na prezentaciji nove kolekcije modne kuće Luj Viton i ostavila je mnoge u neverici svojom novom transformaciju.

Možemo da primetimo da je ovo njena najveća transformacija ikad, s obzirom da se voditeljka godinama borila sa viškom kilograma i svoje borbe je delila sa gledaocima.

U jednom video priznala je da joj potreban reset i da čisti frižider, ne bili ostala na pravom putu.

Pridržavala se programa “Weight Watchers”, sa kojim je izgubila preko 20 kilograma:

“Od kada sam počela da sarađujem sa “Weight Watchersima” izgubila sam više od 20 kilograma. Iskreno da vam kažem, više se ne svađam i jedem sve što volim – takose, pastu… Nikada se nisam osećala kao da sam uskraćena za nešto”, rekla je Opra.

Podsetimo, program za mršavljenje Weight Watchersi kreirala je 60-ih domaćica Džen Nidetč i zasniva se na 4 osnovna principa – ishrani, motivaciji za vežbanje, korisnim navikama i grupnoj podršci, a pored svega toga koristi se i sistem bodovanja, zahvaljujući kome svaki pojedinac može sam da bira obroke.

Bodovanje ide ovako: 0 bodova za voće i povrće, 2 boda za većinu posnog mesa, ribe i žitarica, dok hrana bogata mastima i šećerima nosi najviše bodova.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare