25. Maja 2023.

Opra Vinfri dala omaž Tini Tarner: “Ja sam bolji čovjek zbog nje”

Tinu Tarner će ceo svet pamiti kao neprikosnovenu zvezdu, ženu koja je preživela velike tragedije i nekoga ko je vodio prilično turbulentan način života.

Brojne svetske zvezde su se oprostile od legende muzičke scene, a među njima i Opra Vinfri. Ona je podelila niz fotografija sa Tinom, uz koje je ostavila emotivan opis i, na neki način, veliki oproštaj od Tine.

“Počela sam kao fan Tine Tarner, zatim sam je pratila po celoj zemlji, a potom smo postale prave prijateljice. Ona će zauvek biti boginja rokenrola sa neverovatnom unutrašnjom snagom. Bila je uzor i meni i celom svetu. Podsticala je deo mene za koji nisam ni znala da postoji. Onog dana kada se oslobodila višegodišnjeg zlostavljanja u porodici, njen život je postao jedna velika pobeda. Zahvalna sam joj na njenoj hrabrosti i na tome što nam je pokazala kako izgleda trijumf u Manolo cipelama i kožnoj kratkoj suknji. Jednom prilikom je sa mnom podelila da kada dođe njeno vreme da napusti zemlju, neće se plašiti već će biti uzbuđena i radoznala.

Zato što je naučila da živi okružena voljenim ljudima, svojim mužem i prijateljima. Ja sam bolja žena, bolji čovek, zbog toga što je njen život dotakao moj. Ona je bila, jednostavno najbolja”, stoji u Oprinoj poruci.

Podsetila se i zajedničkog nastupa: “Imala sam priliku da se pridružim Tini na pozornici tokom njene turneje “Wildest Dreams” i da osetim deo njenog magičnog sveta. Bila sam toliko nervozna da su mi kolena zapravo klecala. Plesati na pozornici sa njom u Los Anđelesu bilo je najzabavnije od svega čega se sećam a što se tiče toga da sam uradila nešto neočekivano. Tina je živela izvan okvira i podsticala je mene i svaku ženu da činimo isto”.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare