12. Augusta 2023.

Oglasio se policajac koji je ranjen, poznato i stanje žene koju je ranio Sulejmanović

Husein Kotorić, policajac koji je ranjen u petak od ruke Nermina Sulejmanovića, koji je ubio nevjenčanu suprugu i još dvoje ljudi, oglasio se za Telegraf nakon tragičnih događaja.

U moru informacija koje su juče kružile pojavila se i ona da je Kotorić podlegao povredama. Srećom, to je ubrzo demantovano, što je i sam Kotorić potvrdio.

On je, naime, nakon zbrinjavanja u bolnici, otpušten na kućno liječenje.

Kada su ga kontaktirali imao je da nam kaže samo jedno: “Hvala na brizi, dobro sam”.

O samom događaju, kako njegova profesija i nalaže, ništa nije želio da govori.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović (35), ubio je u petak tri osobe i još toliko ranio u Gradačcu kod Tuzle. Stradale su njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović, mladić (23) i njegov otac, Denis i Onder Džengiz, turski državljani, koje je ubica od ranije poznavao i sa njima bio u sudskom sporu.

Sulejmanović je, osim Kotorića, ranio i rođaka ubijene Nizame, Nedima Pamukovića, i Harisu Džengiz, suprugu ubijenog Ondera.

Ljekari se bore za život Harise, koja je sa teškim tjelesnim povredama primljena u bolnicu.

Hospitalizovana je i devetomjesečna beba ubice i ubijene. Dijete je pronađeno u kući u kojoj joj je majka ubijena u lokvi krvi i preventivno je hospitalizovana na Odjeljenju pedijatrije u UKC Tuzla.

Pacijentica L.O. koju je ranio juče Nermin Sulejmanović i dalje je na aparatu za vještačku ventilaciju, saopšteno je iz UKC Tuzla.

“U toku dana planirana je dodatna dijagnostika od koje zavise dalji koraci. Stanje je i dalje teško”, kazali su, prenosi N1.

Kako je juče saopšteno, L.O. (1969) zadobila je prostrijelne rane trbuha i nalazi se u životnoj opasnosti.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je juče iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare