30. Augusta 2023.

Oglasila se majka Darka Lazića pred svadbeno veselje

Folkek Darko Lazić organizuje danas gala proslavu, kada će se zakleti pred Bogom na vječnu ljubav izabranici Katarini.

Njegova majka Branka je u razgovoru za „Blic“ otkrila da je Kaća njena miljenica.

“Kaća je odlična snajka, ništa ja tu ne bih menjala. Kaća je, inače, moja miljenica i ja nju oduvek volim. Ja sam nju zavolela od samog početka, ali oni su tada bili mladi. Sada je vreme za njih”, rekla je Branka.

Da podsjetimo, folker Darko Lazić danas će se zakleti pred Bogom na večnu ljubav izabranici Katarini.

Pjevač u Pećincima pravi veliko veselje u jednom restoranu, a za svadbu je pukao čitav milion evra.

Sama dekoracija u sali sastoji se od bogatih aranžmana bijelih ruža. Na stolu se nalaze zlatni tanjiri sa escajgom, kao i zlatni svećnjaci.

Na gala proslavu pozvano je 520 ljudi.

Darko i njegova žena će navodno na svadbi da se voze u automobilu čija je vrijednost nevjerovatnih milion evra.

Gala svadbu i crkveno vjenčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču. Svima je bilo neobično da će se zavjetovati na vječnu ljubav pred Bogom u srijedu, kada se po običajima posti na vodi, zbog čega se oglasio Hram u kojem će se odviti sveta ceremonija. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gdje će se Lazić i vjenčati.

“Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protokol da se ispoštuje i piše se vladiki – koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza”, tvrde iz crkve.

“Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan”, dodali su za Telegraf.

Nezavsien.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare