7. Novembra 2023.

Oglasila se Koka Kola o slučaju trovanja u Hrvatskoj

Društvenim mrežama se masovno širi informacija kojom se građani Hrvatske upozoravaju da su neki gazirani sokovi i određena flaširana voda otrovni.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije potvrdio je jutros da na analizu stižu prvi uzorci sokova i mineralne vode iz riječkih kafića, nakon poruka da su neki ljudi pili mineralnu vodu jednog proizvođača i da su se otrovali kiselinom koja im je spržila jednjak, prenosi Večernji.hr.

Napokon je stigao odgovor iz Koka Kole Hrvatska o slučaju trovanja. Potvrdili su kako je slučaj čoveka koji je hospitalizovan s hemijskom ozledom jednjaka povezan s bočicom mineralne vode Romerquelle. Tvrde kako se radi o izolovanom slučaju.

“Svesni smo izolovanog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za saradnju sa svim nadležnim telima”, poručili su iz Koka Kole Hrvatska.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare