17. Februara 2023.

Odmaramo od mesa: Jelo sa pirinčem i bundevom koje ćete obožavati

Sastojci:

  • 1 glavica luka
  • 1 kisela paprika
  • 1/2 korena celera
  • 1 veća šargarepa
  • 1 manji komad duleka
  • 1 manji krompir
  • 100 g pirinča
  • suvi začin
  • biber
  • ulje


Priprema
:

Na ulju ispržite na kockice luk, šargarepu, celer, papriku, komad duleka, krompur i na kraju opran pirinač. Dodati seckan peršun, kašiku začina, malo biber, pa naliti vodom da ogrezne i kuvati na tihoj vatre.

Fantastično, moj predlog jedite bez hleba.

Ceo postupak pogledajte u video-materijalu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare