28. Maja 2023.

Obucite ovo za svadbu, bićete u centru pažnje: Svi će vas primjetiti

Vodeći svetski dizajneri i modne kuće uvrstili su srebrnu, zlatnu  i druge metalik nijanse u svoje nove kolekcije, što trendi damama pruža mnoštvo mogućnosti da odabirom odevnih predmeta i aksesoara u ovim bojama izgledaju perfektno stilizovane. Ukoliko uvek imate dilemu šta da odaberete, obucite ovo za svadbu, bićete u centru pažnje. 

 

Metalik se na velika vrata vratio ovog modnog proleća. Srebrne i zlatne nijanse popularne su i kad je reč o garderobi i aksesoarima. Ako vam je previše da se odenete u metalik od glave do pete, kao što preporučuju poznate kuće Gucci, Versace i Chanel, možete odabrati samo neki detalj koji će vašem stajlingu doneti dašak futurizma. Osim srebrnih tonova, u modi su i zlatni, u nijansama žutog i ružičastog plemenitog metala.

Pridržavajte se pravila da je manje više, pa odaberite neki model svedenog kroja, da bi materijal mogao da dođe do izražaja. Bićete primećeni, a nećete svojim stajlingom ugroziti mladu, koja ipak treba da bude najzapaženija na svom venčanju.

 

Ukoliko vam se čini previše da sijate od glave do pete, odlučite se za jedan metalik komad, recimo suknju, i uklopite je sa svedenijom, košuljom ili blejzerom jednostavnog kroja. Stajling možete upotpuniti efektnim komadom zlatnog ili srebrnog nakita, poput upadljive ogrlice ili glomaznih minđuša. 

Gloria.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare