13. Februara 2023.

Obradović: Donijećemo odluku koja nije laka

Crno-beli su uoči meča sa Spartakom u sredu, igrali u ABA ligi protiv Borca – i pobedili ubedljivo rezultatom 114:84.

“Jedan i po trening smo imali za pripremu utakmice. Napadački je bilo veoma dobro, odbrambeno ne na nivou iz prethodnih mečeva. Prvi razlog je stvar motivacije, a drugo Borac je tim koji ima strukturu igre u napadu koja je veoma zanimljiva. Pogotovo kada je lopta na low postu”, rekao je Obradović.

Pojedini igrači su imali zdravstvene probleme.

“Oni su uradili zadnji trening pred Bajern svega 15 minuta i onda su otišli u hotel. Pričamo o Ledeju, Smailagiću i Trifunoviću. Papapetru nije ni putovao. Večeras je igrao, ali se vidi na njemu da je bio van par dana i da je imao temperaturu. To sve ostavlja posledice na organizam. Probao sam da odradim utakmicu sa dosta izmena. Najveću minutažu je imao Vukčević. Ledeju sam juče rekao da ide kući i da ne dolazi danas uopšte. On je u izuzetno lošem stanju bio. Veoma hrabro su sva trojica hteli da pomognu timu protiv Bajerna i to je zaista fenomenalan primer. Želeli smo da ga odmorimo i videćemo u kakvom je stanju. Već danas su neke stvari pozitivnije, ali da sačekamo sutra i vidimo kakav će biti. Nećemo ni njega, a ni druge igrače forsirati što se tiče treninga”, dodao je on.

Na Kupu Radivoja Koraća moći će da računa na četiri strana igrača.

“Moramo da sačekamo sutra ujutru i da uzmemo sve faktore u obzir. Pre svega stanje u kojem su igrači. Na osnovu toga ćemo doneti odluku koja nije laka. Najteže je uvek kada moraš nekog da skloniš iz tima. Srećom, imamo dva takmičenja koja su nam izuzetno važna pa će biti vremena za sve ko god bude van tima”, kazao je Obradović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare