24. Marta 2023.

Objavljena pesma: Poslušajte kako Parni valjak zvuči bez Akija

“Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čoveka s kojim krećemo u novu avanturu”, poručuju članovi benda i potvrđuju nastavak svoje aktivnosti.

Videospot je delo zagrebačkog fotografa i reditelja Dinka Čvorića – Doringa, uz tim koji čine Davor Batisweiler (dodatna kamera), Marija Cvitanović (styling) i Ivana Šimunić (make-up). Atmosferom koja vlada u spotu članovi benda odaju jasnu poruku da su na okupu, sviraju i da u njima ima još inspiracije.

Uz muzičke prijatelje i publiku, Parni valjak je prošle godine s dva koncerta Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki, održana 26. marta u zagrebačkoj Areni, a zatim 25. juna u pulskoj Areni, odao počast Akiju Rahimovskom.

Bend sad ulazi u novo poglavlje jer, kako i sami potvrđuju, bez sviranja jednostavno ne mogu. Nova autorska pesma prvi je korak te avanture. Singl Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar objavljen je u izdanju Croatia Records, piše Index.

N1.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare