2. Maja 2023.

Objavljen prvi tizer za Mortal Kombat 12

Dugogodišnji uspeh Mortal Kombat franšize je značio da je nova igra u svetski poznatoj franšizi borbenih igara bila neizbežna. Međutim, i dalje je ostalo pitanje da li će sledeća igra NetherRealm-a biti novi Mortal Kombat naslov, Injustice 3 ili nešto sasvim drugo.

Kreator Mortal Kombata Ed Boon je suzio stvari na Twitteru, potvrđujući da će NetherRealmova sledeća igra biti Mortal Kombat 12 ili Injustice 3. Nešto kasnije, izvršni direktor Warner Bros. Discovery olakšao je stvari, potvrđujući da je Mortal Kombat 12 bio u razvoju. Fanovi Mortal Kombata još uvek čekaju da Mortal Kombat 12 bude potpuno otkriven, ali se priča da bi se to moglo dogoditi u nekom trenutku kasnije ovog meseca.

Dok fanovi Mortal Kombata još uvek čekaju potpuno otkriće, počastili su ih kratkim, ali zanimljivim tizerom. Na samom kraju videa koji se zahvaljuje fanovima što su podržavali Mortal Kombat u proteklih 30 godina, fanovi mogu da vide nešto što izgleda kao peščani sat koji izbacuje pesak. Kamera zatim zumira da bi se fokusirala na jedno zrno peska, koje potom eksplodira. Ovo je ostavilo neke obožavatelje zaintrigiranim, ali je verovatno nagoveštaj događaja u priči oko Mortal Kombat 12.

Tizer počinje na oko 1:48

https://twitter.com/MortalKombat/status/1653081853728014337?s=20

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare