8. Augusta 2023.

Obavještenje o izlaganju Nacrta izmjene dijela RP za prostor Regionalnog centra na javni uvid

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor Regionalnog centra u Banjoj Luci  biti izložen na javni uvid.

Nacrtom Izmjene dijela Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između magistralnog puta Banja Luka-Prijedor i ulica Milutina Milankovića i Branka Grbčića, u ukupnoj površini od 2,49 hektara, i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ulica Ada br. 24, (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 2, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 8. avgusta do 8. septembra 2023. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na stranici Grada Banje Luke: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 8. septembra svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare