10. Jula 2023.

Obavještenje o izlaganju Nacrta izmjene dijela RP „Paprikovac-Petrićevac“ – zona B na javni uvid

Odjeljenje za prostorno uređenje obavješatava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Paprikovac-Petrićevac“ – zona B biti izložen na javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između ulica: Jovice Savinovića, Majevička i Mladena Oljače, u ukupnoj površini od 12,05 hektara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća „Projekt“, a.d. Banja Luka, Ulica Veselina Masleše 1/IV, (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Petrićevac, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 18. do 26. jula 2023. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 26. jula 2023. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare