3. Marta 2024.

Novo oglašavanje Ane Nikolić poslije skandala s Rastom: „Nema zbog čega ja da se držim, nek se drže drugi“

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić proteklih dana glavna su tema javnosti nakon što je pevačica objavila njihovu privatnu prepisku u kojoj se vidi kako je reper pevačici napisao da će njihovu zajedničku ćerkicu viđati samo u prostorijama Centra za socijalni rad.
Ana je danas kratko prokomentarisala novonastalu situaciju.

-Fantastično sam. Nema zbog čega ja da se držim, nek se drže drugi. Da li stvarno mislite da bi neko Rasti dodelio dete? Ne znam ako ova zemlja misli da to tako treba, da svi skočimo na glavu – rekla je Ana ispred svog stana u Beogradu.

Podsetimo, pop zvezda je za Pink priznala da je sve prepustila advokatima, te da neće dozvoliti da je diraju u ono najsvetije.

-On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna – rekla je pevačica za pomenuti portal i dodala:
-Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan. Danas je divan dan, imam baš takvu novu pesmu! Tema je starateljstvo. Ako se ovakvima kao što je Rasta da starateljstvo, onda treba da nestanemo svi. Putin neka baci atomsku bombu, ovo nije normalno. Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad detetom, a materijalno izvolte! Baš bih volela ko će da mi dete uzme, od danas neka me smatraju najvećim naprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude, a zamislite šta sam samo spremna za svoje dete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka – poručila je za Pink.

Foto: Instagram,

Izvor: GrandTV

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare