Novi FJORD 41 XP s V12 vanbrodskim motorima - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Novi FJORD 41 XP s V12 vanbrodskim motorima

Lakši, snažniji i brži – to je novi FJORD 41 XP.

To je prva jahta serijske proizvodnje u svijetu koju pokreću dva izvanbrodska motora Mercury V12.
Fjord 41 XP

Njegova jedinstvena kombinacija performansi, udobnosti i ikoničnog dizajna, koju potpisuje renomirani dizajner jahti Patrick Benfield, čini novi FJORD 41 XP apsolutno vrhunskim. Njegova dva izvanbrodska motora V12 Mercury Verado od 600 KS pružaju ubrzanje koje oduzima dah i impresivne brzine od preko 40 čvorova. Moderna navigacijska oprema i inteligentno upravljanje čine manevriranje lakim i intuitivnim. Čak i pri punoj brzini, prepoznatljivi T-top i razne opcije vjetrobrana štite od vremenskih nepogoda. Uz impresivnu snagu svojih 7,6-litarskih motora, FJORD 41 XP nudi neusporediv prostor i maksimalnu slobodu kretanja na palubi. Prostrani kokpit sa svojim udobnim dnevnim boravkom i dva prostrana stola stvara savršeno okruženje za uživanje u zalasku sunca ili glamuroznoj koktel zabavi pod suncem. Veliki prozori na trupu ne samo da pružaju moderan izgled, već i preplavljuju unutrašnjost jahte obiljem prirodnog svjetla. Za unutrašnjost jahte od 41 stopa dostupno je ukupno 20 varijanti rasporeda za maksimalnu individualnost.

Andrea Zambonini, brand manager u Fjordu rekao je: “S novim FJORD-om 41 XP dosljedno smo unaprijedili uspješan koncept 41 XL za snažan izvanbrodski pogon. S 41 XP kao prvom serijskom jahtom s V12 vanbrodskim motorima, FJORD definira novi standard.”

FJORD 41 XP utjelovljuje čisti Fjord DNK koji je ovaj brand učinio toliko uspješnim: iznimno udoban kokpit s potpuno opremljenom palubnom kuhinjom i sklopivom palubom za sunčanje koja daje pristup velikom skladišnom prostoru s puno prostora za igračke na vodi.

Izdvajamo: dizajn i udobnost novog FJORD-a 41 XP

Superiorni sendvič trup visokih performansi sa svojom robusnom unutarnjom rešetkom pruža potrebnu stabilnost ovoj brzoj motornoj jahti. Veliki prozori trupa, tipični za Fjord, osiguravaju maksimalnu prirodnu svjetlost ispod palube i doprinose prepoznatljivom izgledu jahte. Automatski uvlačivi sidreni sustav potpuno je integriran u trup.

Upravljačko mjesto s do četiri pilotska sjedala moderno je zapovjedno središte, opremljeno najsuvremenijim sustavima upravljanja i zaslonima. Po izboru, FJORD 41 XP nudi dva bloka kuhinje na desnom i lijevom boku s prostorom za sjedenje i dva električno spuštajuća stola za osam osoba. Veliki sunčani salon na krmenoj palubi nudi prostor za udobno opuštanje do četiri osobe. Veliki prostor za odlaganje ispod sunčališta s električnim otvaranjem može se koristiti za odlaganje igračaka za vodu.

Fjord 41 XP

Cijeli kokpit zasjenjen je najvećim T-topom u ovoj klasi. Njegovi robusni krovni stupovi integrirani su u bedeme: ovo ne samo da jamči maksimalnu stabilnost, već i maksimalnu slobodu kretanja na palubi za hodanje tipičnoj za Fjord, koja vodi do drugog velikog sunčališta na pramčanoj palubi. Osim toga, s obje strane vanbrodskih motora nalaze se velike platforme za kupanje.

S 20 varijanti rasporeda, FJORD 41 XP može se konfigurirati da ispuni sve zahtjeve vlasnika. Glavna kabina može biti opremljena toaletnim ili radnim stolom i može se zatvoriti i potpuno zamračiti zvučno izoliranim kliznim vratima koja su uvučena u pregradu radi uštede prostora. Vlasnička kabina, vlasnička kupaonica i dodatna kabina za goste nude veliki osjećaj prostranosti, preplavljen svjetlom zahvaljujući velikim prozorima trupa. Moguća je i kuhinja ili drugi WC.

Fjord 41 XP

Interijer se nudi u četiri različita stila dizajna, svaki sa skladnom mješavinom boja i materijala. Naravno, kupac također može stvoriti svoj vlastiti osobni ambijent s dodatnim ekskluzivnim tkaninama, drvetom i bojama. Najfiniji materijali nadopunjuju ekskluzivni koncept interijera, optimalno iskorištavajući svaki centimetar prostora ispod palube.

Fjord 41 XP

Očekivana prodajna cijena (osnovna cijena uključuje paket motora Verado V12 600 KS* vrijedan 179.500 EUR) je 701.500 EUR bez PDV-a!

Nautica-portal.com

Danas objavljeno

Zavirite u naprednu vještačku inteligenciju koju predstavlja Jeep

Zeljka

Dacijin industrijski podvig: 24 sata za obnovu identiteta u fabrikama

Zeljka

Kia namjerava preoblikovati mobilnost u Evropi

Zeljka

Ostavite komentar