19. Jula 2023.

Nothing Phone (2) dostupan u Evropi, a ovo su cijene

Nothing Phone (2) stiže sa velikim brojem poboljšanja u odnosu na svog prethodnika, a poleđina mu je sada više zaobljena i lakši je za držanje.

Na polju hardvera, Nothing Phone (2) koristi 6,7-inčni LTPO OLED displej sa FHD+ rezolucijom i prilagodljivom stopom osvežavanja od 1Hz do 120Hz. U punch-hole izrezu u vrhu ekrana se nalazi 32MP selfi kamera, sa Sony IMX615 senzorom i podrškom za snimanje 1080p videa.

Glyph sistem osvetljenja i interfejs na poleđini ja unapređen i sada se sastoji od 11 segmenata LED traka i ukupno 22 zone LED osvetljenja. Ovde se mogu videti nova obaveštenja, poput kontrola zvuka i indikatora vremena.

Različite aplikacije mogu da se povežu sa gornjim levim LED-om za Essential Glyph obaveštenja. Pored toga, Nothing će svoj Glyph interfejs SDK i API omogućiti developerima, pa se očekuju i dodatne nove funkcije u budućnosti.

Telefon pokreće Snapdragon 8 + Gen 1 čipset, a napaja ga baterija od 4700mAh sa podrškom za 45W punjenje preko kabla i 15W bežično punjenje. Za softversku podršku se koristi Nothing OS 2.0 zasnovan na Androidu 13.

Nothing Phone (2) stiže u beloj i tamnosivoj boji, a početne cene za tržišta Evrope su sledeće: 650 evra u Nemačkoj, 670 evra u Francuskoj, 580 funti u Velikoj Britaniji.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare