Njihovoj ljubavi mnogi zavide - BIGportal.ba
Ex Yu

Njihovoj ljubavi mnogi zavide

Pogledajte kako izgleda supruga Željka Samardžića

Željko Samardžić, pjevač koji osvaja publiku svojim glasom, već četvrtu deceniju uživa u braku sa suprugom Majom. Uspio je Željko izgraditi karijeru, a osim toga očuvati i brak.

Poznati pjevač Željko Samardžić rijetko kada ističe svoj privatni život, međutim dese se trenuci kada mu se rado na emisijama pridruži i njegova voljena supruga. Željko sa Majom ima tri kćerke, a o odnosu sa suprugom u više navrata je pričao javno.

Iako je on poznata ličnost, supruga 67-godišnjeg bosanskohercegovačkog pjevača  koji je slavu stekao kada je stigao u Beograd, supruga Željka Samardžića Maja, je odlučila živjeti povučenijim životom. Istina je da se rijetko kada ističe, a kada se pojavi na njegovom Instagramu, svaki put oduševi pratitelje.

Njihova ljubavna priča mnoge je ostavila bez riječi. Sa svojim bendom je jedne večeri nastupao u dvorani Ekonomske škole, gdje je prvi put zapazio simpatičnu i tihu djevojku. Rekli su mu da nema kod nje šanse, jer je ona odlična učenica, njen otac je profesor i vjerovatno joj se neće svidjeti jedan muzičar. Željko je ipak odlučio riskirati i prišao joj.

Započeli su razgovor, a on ju je nakon nekoliko minuta u šali pitao da se uda za njega. Deset mjeseci su se zabavljali, a nakon njene maturalne večeri, na kojoj je Željko pjevao, pitao ju je da se uda za njega. Maja je pristala, a uprkos protivljenju roditelja vjenčali su se.

Azra.ba

(S.B.)

Danas objavljeno

Odrastao je u domu, majka mu nikad nije došla u posjetu: Teška životna priča Džeja Ramadanovskog

Vanja A

Nekada je bila Mis Jugoslavije, a danas žena šeika: Ja sam povampirena Hurem

Vanja A

Aleksandra Prijović o odgajanju sina

Vanja A

Ostavite komentar