22. Septembra 2023.

Nives Celzijus progovorila o zločinu nad njenom maloljetnom kćerkom

Spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka ​Nives Celzijus progovorila je o teškoj porodičnoj situaciji. Naime, prošle godine je javno odlučila ukazati na zločin koji je tad počinjen nad njenom maloljetnom kćerkom.

Internetom su kružile montaže za koje su neki lažno tvrdili da je na njima kćerka Nives i Dine Drpića. Slučaj je prijavljen policiji.

“Nemam svježih informacija, ali prema posljednjima slučaj je preuzelo državno tužilaštvo te se trenutno nalazi na sudu. Dino i ja otkrili smo stvarni identitet djevojke koja se nalazi na snimku, a za koju se tvrdilo da je na njoj naša tad 14-godišnja kći, te smo sve skupa prijavili policiji”, rekla je Nives.

Nastavila je: 

“Policija je razgovarala s djevojkom, koja je podnijela prijavu za neovlašteno širenje spornog snimka. Što se tiče zaštite naše kćerke to spada pod kazneno djelo zloupotrebe identiteta.”

Još je dodala:

“Pravda nikad neće biti zadovoljena jer nikad nećemo razotkriti sve počinioce ovih djela, ali lakše je kad vidiš da se nešto preduzima, odnosno da policija i sistem pomažu i da će bar neki od njih biti kažnjeni i možda naučiti lekciju” rekla je Nives za “Story”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare